Gépbiztonsági szemináriumok és workshop-ok

CMSW Safexpert Kft., a funkcionális gépbiztonság köré épített komplex szolgáltatások részeként, egy átfogó oktatási csomagot is kínál. Jelenleg, csak kihelyezett formában kínáljuk ügyfeleink részére, mindig az adott partner gépparkjához, résztvevőkhöz illetve egyéb igényekhez alkalmazkodva.

A szemináriumok célja egyrészt, hogy a résztvevők egy átfogó képet kapjanak, másrészt hogy szert tegyenek egy olyan készségre, amivel bármilyen gépbiztonsági feladathoz megtalálják a megoldást. Cél továbbá, hogy kialakuljon egy olyan biztonságorientált szemléletmód, amit szem előtt lehet tartani minden gépekkel kapcsolatos tevékenység során, a követelményfüzet elkészítésétől, az átvételektől, a fejlesztésen át a karbantartásig. Tehát, szemponttá váljon a gépek biztonsága és kialakuljon egy olyan jártasság, a biztonsági eszköz és alkalmazástechnikai ismereteik alapján is, hogy ezáltal kezelni és fenntartani tudják a termelékenység és biztonság közötti egyensúlyt.

A tréningek tematikájának néhány fontosabb eleme:

A célszemélyek elsősorban az automatizálás akár gépészeti, akár villamos részeivel foglalkozó és így gépek biztonságtechnikájával is kapcsolatba kerülő kollégák. Tervezők, programozók, gyártástámogató mérnökök, folyamatmérnökök, projektmérnökök, technikusok, kivitelezők, karbantartó személyzet, valamint a gépekhez is kötődő munkavédelem kérdéseiben étintett munkatársak.

Kép Itt lehetőséget biztosítunk gépbiztonsági oktatásra vonatkozó ajánlatkérésre, melyben röviden írja le a tevékenységet és a tervezett résztvevők munkaköreit. Ezt követően felvesszük a kapcsolatot és egyeztetjük az igényeket és célokat. Majd ez után teszünk javaslatot illetve adunk ajánlatot. Vagy, amennyiben ehhez a témához csak kérdései vannak, vagy kapcsolatfelvételt igényel, a honlap Kapcsolat menüpontjában is kezdeményezheti.

A Letöltések menüpontban a gépbiztonsághoz, munkavédelemhez kötődő több hasznos dokumentum elérhető.